Niyazi Türkmenoğlu Anadolu Lisesi

Telefon : 0(432) 210 20 55
Belgegeçer : 0(432) 210 20 55
WEB https://vanntal.meb.k12.tr
Adres : NİYAZİ TÜRKMENOĞLU ANADOLU LİSESİ S.FEHİM ARVASİ MAH. METEOROLOJİ CAD. NO4 İpekyolu/VAN
VİZYON : Büyük düşünebilen, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup, geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, yüksek öğrenime ve başarılı bir geleceğe hazırlıklı bireyler yetiştirebilen; Van’ın her yerinde insanlar tarafından adı söylendiğinde özellikleri ve başarıları ile anılan, saygı duyulan ve toplumun güvenini kazanmış bir okul olmaktır.
MİSYON : Çevresine, milletine ve tüm insanlığa üstün hizmetler sunabilecek; Atatürk ilke ve inkılâplarına, milli, manevi ve evrensel değerlere bağlı; mezunlarımızı kendi değerlerini ortaya çıkarabilecekleri saygın üniversitelere yerleştirip, başarılı ve mutlu insan yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Saatler : 08.00 - 15.10